۹ خرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۰۴

ایجاد رشته های جدید فناوری های نوین پزشکی در «علوم پزشکی ایران»

ایجاد رشته های جدید فناوری های نوین پزشکی در «علوم پزشکی ایران»

رئیس دانشکده فناوری های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران از راه اندازی سه رشته بیوتکنولوژی دارویی، مهندسی پزشکی بیوالکتریک و سیستم بیومدیسین در مقطع دکتری تخصصی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر محمد تقی جغتایی در بازدید دکتر عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران از دانشکده فناوری های نوین پزشکی با تشریح دستاوردهای این دانشکده به برخی انتظارات و همچنین درخواست های اعضای هئیت علمی دانشکده پرداخت.

رئیس دانشکده فناوری های نوین پزشکی با اشاره به چاپ ۸۲۱ مقاله از سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۳ از سوی این دانشکده عنوان کرد: پایه های تاسیس این دانشکده در دوره معاونت آموزشی دکتر پازوکی ایجاد شد و هم اکنون در رشته های مهندسی بافت، تصویربرداری مولکولی، نانو فناوری پزشکی، علوم اعصاب و پزشکی مولکولی فعالیت می کند و سه رشته بیوتکنولوژی دارویی، مهندسی پزشکی بیو الکتریک و سیستم بیومدیسین در مقطع دکتری تخصصی (Ph.D) راه اندازی می شود.

جغتایی با اشاره به جایگاه مقالات دانشکده فناوری های نوین پزشکی که ۳۱۴ مقاله در جایگاه Q۱ و ۳۵۸ مقاله در جایگاه بین المللی و با (IF) ۴.۲ است، گفت: براین اساس (h-index) بهره‌وری و تأثیرگذاری علمی محققین، دانشکده فناوری های نوین پزشکی از همه دانشکده های دانشگاه بالاتر است.

وی با تاکید بر هزینه بر بودن مواد مورد استفاده در تحقیقات دانشکده فناوری های نوین پزشکی که در نهایت منجر به چاپ مقالات علمی می شود، افزود: جایگاه رشته های این دانشکده در سطح دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در رتبه های یک تا سوم است، به طور مثال جایگاه رتبه مهندسی بافت دانشکده فناوری های نوین دانشگاه در رتبه نخست کشور است.

رئیس دانشکده فناوری های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران با قدردانی از حمایت رئیس دانشگاه برای ارائه فضای ۴۰۰ متری زیر استخر دانشگاه به دانشکده فناوری های نوین گفت: در چند حوزه براساس سیاست های هفت گانه دانشگاه از جمله هوش مصنوعی اقدامات گسترده ای در سال ۱۴۰۲ صورت می پذیرد و در حوزه مهم مسئولیت اجتماعی نیز با پیگیری روابط عمومی، محصولات رسانه ای متعددی از جمله پادکست تولید می شود. همچنین ۶ سمینار و ۸۰ کارگاه وبیناری نیز برگزار خواهد شد.

در ادامه این نشست دکتر حسن ریاضی مشاور فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز با توضیح درخصوص اقدامات این حوزه به تشریح برگزاری همایش و همکاری های بین‌المللی و ارتباط با صنعت پرداخت و گفت: مجوز جذب به همراه تسهیل همکاری بیمارستان ها برای ارائه اطلاعات کاربردهای فناوری های نوین در پزشکی از مهمترین درخواست ها است. همچنین برای ایجاد رقابت بین فعالین حوزه بالینی، شاخص پایش و ارزیابی توسعه کاربردهای هوش مصنوعی در پزشکی نیز در دانشگاه علوم پزشکی ایران برآورد می شود.

در ادامه نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با مدیران و اعضای هیئت علمی دانشکده فناوری های نوین، مباحث متعددی در حوزه های رفاهی، علمی و مالی مطرح شد.

کد خبر 5798168

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha